Ivanka, en bestämd dam…

olivers

Ivanka är flockens bestämda dam och håller inte inne med några känslor. Allting sker på hennes villkor . Visst kan Ivanka lägga sig på rygg i leken,  men då är det för att hon känner för det. Ivanka är snabb som blixten och varken Hicko eller Vostok hinner med hennes tempo och snabba vändningar. Speciellt Vostok tycker att det är ”orättvist” när han inte kommer i fatt henne, han börjar skälla på ett visst sätt. Dock så har hanarna idag ett fysiskt övertag på Ivanka i brottningsleken, grabbarna är helt enkelt starkare än Ivanka. Men när Ivanka märker att hon inte orkar rent fysiskt och hamnar på rygg hela tiden, då säger hon i från och både vostok och Hicko stannar upp direkt och tar till sig hennes kommunikation.

Vi kommer att göra  en beskrivning om varje hund. Fyra herdehundar, två olka raser, två tikar och två hanar med olika egenskaper. Detta var en liten sneak peak om Ivanka…

Oftast väljer vi att inte blanda oss i hundarnas lek och kommunikation. Men ser vi att leken börjar bli för vild, kan vi mycket väl gå in och bryta och då är det Ivanka som lyssnar som bästa och får till det mest undergivna kroppsspråket som finns. Tillfällen då vi går in och bryter är om Emil exempelvis är i närheten.

Hicko tar det säkra före det osäkra och hoppar ifrån Ivanka innan det är kört!

dsc_2996

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: