Pyrrevalpar!

olivers

Valet av uppfödare ska inte grunda sig på avståndet till kenneln. Vår första gemensamma hund var Aji (Dogo canario) henne hämtade vi hos kennel Monoceros i Dalarna. Ivanka kommer från Polen och Vostok är importerad från Vitryssland. Dock är det fantastiskt att hitta den bästa på nära håll. Vi har ca 20 minuter till kennel Joquibaz och har haft möjligheten att följa både Hicko och Piansa sedan 3 veckors ålder.

Vid ett besök hos kennel Joquibaz fick Piansa träffa två av sina syskon. Mamma Java snusade av Piansa noga och fick sig en tillsägelse när enligt Java inte tyckte att Piansa skötte sig. Piansa lyssnade på mammas kommunikation.

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: