Bruksgården!

olivers

Idag var det Hickos och min första arbetsdag på Bruksgården. Förmiddagen gick åt att planera hela höstens aktiviteter med Hicko tillsammans med våra seniorer som besöker dagverksamheten och med de individer som på Bruksgården. Vi kommer att medverka i olika aktiviteter, temadagar samt utföra enskilda besök. Vi använder hunden som resurs i olika sammanhang och där behovet finns. Hicko kommer även att arbeta med inspiration till motivation för fysisk aktivitet, delaktighet och gemenskap samt sprida glädje och en ökad livskvalitet i vardagen.

Här på bloggen kommer ni att kunna följa Hickos uppdrag under höstterminen. Jag delar med mig av vårt arbete inom äldreomsorgen, våra aktiviteter, effekten av att arbeta med hund i mötet med människan samt Hickos roll som social tjänstehund.

Hicko göra allt för att få plats under borden medan vi fikar och har frågestund.

Hicko är mästare på att kunna slappna av här och nu och dessutom i en helt ny miljö.

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: