Underbar helg!

olivers

Vi har haft en underbar helg hemma med hundarna. Emil har varit på ett strålande humör och agerat hjälpreda flera gånger om. I lördags började vi med att städa Emils lekrum, Emil var så duktig och hjälpte till att plocka undan och Piansa gjorde några försök att stöka till det igen. Det är inte lätt för en valp att veta vilka leksaker som är ok att leka med. Men Emil fick tillbaka sin boll som Piansa tog och fick till en bytelshandel då Emil gav Piansa en av hennes egna leksaker. Emil uttrycker efter en stund ”Piansa bebis”. Det värmer i hjärtat  och bekräftar att Emil har förstått vår förklaring till Piansas beteende. Emil fortsatte med att dammsuga  och därefter gav han hundarna mat. Sedan tog Emil och Martin en cykeltur till affären och jag fick tillfälle att städa huset. Martin berättade att Emil var så glad och sjöng högt så hela affären fick en trevlig förmiddagsunderhållning.

Staketbygget fortsätter och våra vita björnar håller koll så att inget händer husse som är utanför grinden och jobbar. Till våren ser vi fram emot en trevlig uppfart med singel,  belysning och annat fint!

Piansa tycker det är roligt att jaga Lurvan men hon har verkligen respekt för henne när Lurvan fräser och smäller till med tassen. Piansa är överallt och ingenstans, en kreativ Pyrrevalp som undersöker det mesta. Favoritplatsen är för tillfälligt den röda solstolen, frågan är bara hur länge hon får plats i den?

På lördagen kom våra fina vänner Kim och Johanna och deras som Holger på besök och idag kom mormor och morfar med äpplekaka och vaniljvisp.

Denna helg har gett oss energi och uppskattning av livet på många olika plan. Precis vad jag behövde…

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: