Förstärkning på Studieförbundet Vuxenskolan!!!

olivers

När jag (Jessica) inte arbetar med hunden så befinner jag mig på Studieförbundet Vuxenskolan i Ystad som verksamhetsutvecklare.

Piansa har varit med mig på arbetet torsdag och fredag denna veckan. Perfekt tillfälle att träna på att åka  bil och vara i nya miljöer. Jag hade packat en väska med matskålar, mat, tuggben och en massa leksaker och tänkte att detta kommer att gå superbra. Piansa är otroligt nyfiken på allt och gav mig några extra gråa hårstrån när hon börjar att ha dragkamp med gardinerna så att hela gardinstången börjar svaja.

Piansa tyckte det var roligare att vara hos min kollega 🙂

Denna fantastiska hund har så lätt för att slappna av i nya miljöer. Vi fick börja med att stänga dörren till mitt lilla kontor. Bästa att vara steget före när det gäller denna prinsessa 🙂

På lunchen passade vi på att miljöträna i småbåtshamnen. Först satt vi och bara njöt av utsikten. Sedan gick vi ner på trädäcket och ut på bryggan, där Piansa fick kolla in båtarna på nära håll. Hon är helt otrolig, vilken självkänsla denna hunden har redan som valp. Tvekar hon inför något stannar hon upp men lämnar inte platsen utan väljer att gå fram till det som hon upplever lite konstigt.

evidensia_djur_malmo-il-1

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: