Bästa vänner

olivers

Vostok var den av våra hundar som visade mest missnöje när Piansa flyttade hit. Hicko var och är ganska ointresserad och Ivanka är som Ivanka är, men hon verkar på något vis uppskatta Piansa trots att de ännu inte fått vara lösa tillsammans.

Vi testade förra veckan att släppa lös Vostok och Piansa, och hur underbart var inte detta? Vostok på ca 60 kg blev en liten valp. Försiktigt och tramsigt lekte de tillsammans. De utforskade varandras personligheter, testade lite och utmanande varandra på bästa hundvis.

Båda har ett så tydligt och bra språk. Igår tog vi lite bilder på dem när de lekte.De var för övrigt tillsammans hela dagen. Vanligen sover Ivanka och Vostok i stallet, men igår fick de stanna inne. Ivanka hade borrat ner sig i soffan och Piansa låg och snarkade på Vostoks mage. 🙂

Det är skönt nu när vi kan variera flockarna lite grand. Dock var Ivanka lite tjurig på Vostok idag när de fick vara tillsammans. Det kändes nästan som att hon tänkte, ”passar det sig nu?!”. Surtanten per definition…

Vostok passar dock på att på ett lugnt och stilla vis, visa att det är han som bestämmer och som syns på bilden nedan, lägger han huvudet på Piansas skuldra.

dsc_0273

Sen var det full fart igen…

Vostoks uppfödare kallade honom Mr. Nannyboy och det stämmer mer än väl!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: