SBHK i Norje boke!

olivers

Dag två var det utställning via SBHK. Idag var Hicko lite mer peppad, svansen och rörelserna satt på första varvet i championklassen. Men svansen höll tyvärr i inte på topp vilket var viktigt för dagens domare Jörgen Hindse. Men med utmärkta rörelser enligt kritiken avslutade vi med ett excellent.

Stort grattis till Nina Danielsson och Eros som blev BIR och tog hem hela segern och blev därmed BIS  1!

DSC_9473

Jessica Persson, Kennel Joquibz visade en sankt bernardshund och blev BIR. Du gjorde ett superbra jobb i ringen, ni var så fina!  Stort grattis till ägare och uppfödare Ulf och Carina kennel Swede snow savers!

 

evidensia_djur_malmo-il (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: