Håslövs hundpensionat

oliversloggahemsida

Det har varit lite tyst här den senaste veckan. Detta beror på att vi har haft en välbehövlig  lugn och ro vecka på Cypern. Hundarna har bott på det fantastiska hundpensionatet i Håslöv. Det är andra gången de bor där nä vi semestrar och det har gått lika bra varje gång! Vi har löpande fått bilder om hur det har gått. Vilda lekar, en söndertuggad matta senare, en del vaktande samt att Hicko hoppat över en hög grind , det är väl en kort sammanfattning över hur det har gått. Samt en massa mys såklart. Hundarna blev överlyckliga på sina olika vis när vi kom och hoppade lyckligt ut hemma, och livet var precis som vanligt.

Även katten Lurvan var lycklig när vi kom hem. Hon hoppade, lekte, spann och mös allt vad hon kunde när vi kom hem. Mormor har hållit ställningarna hemma, tagit hand om Lurvan och hönsen. En fantastisk hjälp som vi är oerhört tacksamma över.Snart kommer en bildbomb på alla våra djur! 🙂

Nedan ser ni bilderna som Håslövs hundpensionat skickade till oss. tack igen för fin service och bra mottagande av våra familjemedlemmar! 🙂

 

image

image

image

2 kommentarer på “Håslövs hundpensionat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: