Alla tillsammans

oliversloggahemsida

Idag testade vi för första gången att låta alla hundarna vara lösa tillsammans. Tidigare har vi promenerat tillsammans och det har än så länge inte varit några problem. Nattetid har vi nog Sveriges säkraste hem och alla ingångar är barrikaderade. En Pyrre i hallen, en ovtjarka i köket och en i vardagsrummet. Vi kan med andra ord sova med olåst dörr, utan större oro. 😉

Tillbaka till testet, att låta dem vara tillsammans. Först hade vi Hicko och Vostok tillsammans. De kämpade hårt med att ignorera varandra utan att någon större spänning uppstod. Ivanka fick stå i hundgården och titta på. Efter en stund släppte vi ut även henne. och hör och häpna….

Killarna gick samman och bildade pakt i leken mot Ivanka. Efter 10 minuters konfliktfri lek valde vi att bryta. Bäst att skynda långsamt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: