Championat!

oliversloggahemsida

Efter en paus i utställningsringen  var det äntligen dags igen. I lördags var vi i Lille Skensved i Danmark på utställning. Det gick fantastiskt bra och Hicko blev bäst i rasen på båda utställningsrna. Eftersom Hicko sedan innan hade två cert i Danmark och två cert i Sverige blev han därmed Dansk och Svensk utställningschampion. Den irländske domaren Michael Leonard lovordade Hicko som en fantastisk representant för sin ras. Han uttryckte att Hicko var i en väldigt god fysisk form 🙂

Hickos kritik: excellent outline, correct shape, very strong head, broad skull, muzzle of correct width and length, correct bite, strong neck, deep chest, also has excellent bone, the body is nicely balanced with correct height of leg and length of back, needs more drive in the hind  action, maybe just a little close behind, very good front, the coat needs a little attention

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: