Ett tag sedan!

Nu var det ett tag sedan vi skrev här. Det har inte hänt så mycket hundrelaterat här hemma utöver att vi fått byggt en ny hundgård med material från Poda.se. Det är väl snarare en rastgård iofs, då den är på strax över 600 kvm och har två stora isolerade hundkojor. Den andra hundgården vi har är mindre och är absolut funktionell då den har en inomhusdel i garaget. Nackdelen är att den gränsar mot vår enda grannes tomt och framförallt Ivanka skäller oavbrutet när hon hör honom komma, gå eller vara ute i trädgården. Då är detta en bättre lösning!  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: