Håslövs Hundpensionat!

oliversloggahemsida

Jag, Martin och Emil har varit i väg på en härlig semestervecka på Teneriffa. Hundarna hade vi bokat in på Håslövs hundpensionat! Vi kan av hela vårt hjärta rekommendera detta fantastiska ställe till alla hundägare. Vilken introduktion,  bemötande och kompetent personal jag mötte i dörren när jag kom dit för att lämna hundarna. En fin inom- och utomhus miljö. Det var inte bara rent, snyggt och hemtrevligt,det fanns en tanke kring all praktisk planering av boxar, grindar ect. Hicko och Ivanka fick dela på en stoooor box, det fanns golvvärme i halva boxen så hundarna kunde välja själva var dom ville ligga samt vars en säng. Personalen tog en vikt  på hundarna vid ankomst och en vikt vid hemgång och Hicko blev borstad och fin. Vad mer kan man begära!

En summering av veckan: Det hade fungerat bra med båda hundarna. Ivanka började vakta deras box. Hon var väldigt tydlig med att Hicko inte behövde lägga sig i, vakten sköter hon. Ivanka tyckte att det var irriterande då andra hundar passerade deras box. Ivanka fick bedömningen som en ”vaktig kelgris”. Hickos bedömning blev att han har skött sig exemplariskt.

Härligt att få uppdatering från pensionatet på deras facebooksida 🙂

Håslövshundpensionat

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: