Hundlöpet i Malmö

oliversloggahemsida
Jag och min kollega Matilda Ström har gått en utbildning via hundlöpet och är nu utbildade Hundpassetcoach. Vi kommer att hålla kurser i löpning med hund, med allt vad det innebär. Mer om detta kommer senare…

Idag var det dags för Hundlöpet i Malmö. Det är ett lopp som man deltar tillsamman med sin hund. Alla kan delta då det finns olika starter att välja mellan. Längden på loppet är 5km eller 10 km. Man kan välja att löpa, jogga eller gå. Hela familjen kan delta tillsammans med sin hund, barnvagnen är välkommen, likaså om man är i behov av något hjälpmedel som rullstol eller rullator.

Hoppas att vi ses nästa år!

IMG_5049

IMG_5064

IMG_5069

IMG_5073

IMG_5084

IMG_4976

Jacks sport svedala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: