Ivankas rehab fortsätter…

oliversloggahemsida

Nu har det gått lite mer än två månader sedan Ivanka opererades i armbågen. Rehabiliteringen fortsätter och vi kan gå längre och längre rundor. Vi och framförallt Ivanka längtar till dagen hon får springa runt fritt här på gården och leka med Hicko samt vakta. Det grävs ledningar på fältet på andra sidan vägen och de hittade stora stenblock. Vi frågade snällt om vi kunde få dem och några timmar senare kom en lastbil och lastare och levererade stenarna. Hundarna gillar att sitta på dem och hålla koll från en högre position samt att man kan träna på en massa olika sätt mot, på och mellan dem.

Ivanka är en extremt mysig hund. Myset är ju dock begränsat till främst oss i familjen/flocken. Dock viftade hon lite på svansen och tog till och med en bit godis från Marie, sjukgymnasten på djursjukhuset i Malmö efter att de träffats fem gånger.Hon är även en otroligt envis hund. Första gången på rehaben gick hon utan problem på löpbandet i vatten och fick beröm för sin fina koordination. Andra gången började hon protestera något och tredje gången satt hon bara helt stilla som en staty oavsett hastighet på löpbandet eller vattenmängd. Vi har lagt ner det projektet…;)

IMG_4758

IMG_4786

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: