Underbara Ivanka!

Vår underbara Ivanka utvecklas för varje dag som går. Det som var läskigt i början är numer inget konstigt. Idag hittade Martin Ivanka uppe på en trappstege, hon hade fått syn på en fågelunge vid stuprännan och tänkte att det var en smidig väg upp. Dock mindre smidig väg ner 🙂

Ivanka är så fin mot sin familj. Hon älskar att ligga och mysa i sängen, gärna dela kudde med husse eller matte. Det mest underbara är när Emil och Ivanka får syn på varandra. Båda två vill bara mysa och Ivanka är så försiktig när Emil är i närheten.

IMG_1787

IMG_1789

IMG_1795

IMG_1819

IMG_1830

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: