Quila på besök i helgen!

I fredags mötte jag upp Johan och Jessica på parkeringen utanför mitt jobb för att ta emot Quila som skulle bo hos oss över helgen. Hicko blev ivrig när jag sa till honom att vi skulle träffa Quila, han sprang till bilen och blev så glad att se sin mamma. Väl hemma tog jag Hicko och Quila på en promenad för att möta upp Martin, Emil och Ivanka. Ivanka blev nyfiken på vem Quila var och de snusade lite på varandra. Sen promenerade vi vidare. När vi kom hem fick de gå lösa på tomten. Ivanka var noga med att förklara för Quila att hon inte fick gå överallt och helst inte för nära oss eller Emil. Quila är en stabil och helt underbar dam på 7 år som tydligt visade tillbaka att hon inte ville bråka men tyckte att Ivanka kunde tagga ner lite. När Quila tröttnade markerade hon, och Ivanka lade sig direkt på rygg. Men Ivanka var ganska snabbt uppe på benen igen…

IMG_1532

IMG_1536

Dagen efter blev Ivankas resursförsvar allt starkare och hon kämpade för att begränsa Quila ännu mer. Quila tröttnade och sa ifrån. Hicko tyckte att stämningen mellan tjejerna började bli lite hård och gick emellan. Vi beslutade oss för att alternera dom i hundgården. Ivanka visade samma beteende till Hicko i början när hon flyttade hit. Men eftersom Hicko är en del av flocken har vi fått arbeta oss fram med Ivankas resursförsvar och idag har hon släppt det emot Hicko och det finns inte längre någon konkurrens kring resurserna. Eftersom Quila skulle vara här över helgen valde vi att bryta deras gemenskap på fri fot.

IMG_1563

IMG_1645

IMG_1767

Hicko och Quila har spenderat helgen ute i det fina vädret med att vakta, leka och vila 🙂

IMG_1568

IMG_1571

IMG_1585

IMG_1590

IMG_1631

IMG_1703

IMG_1717

IMG_1855

IMG_1857

IMG_1866

Gemensamma promenader var inga problem trots lite spänd stämning här hemma på gården. Eller ja det är Ivanka som står för vibrationerna, Quila är lugnet själv 🙂

IMG_1180

IMG_1184

Quila den bästa barnvakten som helst låg hos Emil 🙂
IMG_1644

Ivanka
IMG_1789

IMG_1811

IMG_1813

Tack Quila för en mysig helg!
IMG_1850

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: