Resultat av månadens utmaning!

Nu har vi tränat på att ”följa handflatan” som är månades motivation från Dogparkour SWEDEN. Ivanka ”duttar” med nosen när jag sträcker fram handflatan. Nästa steg är att följa handflatan. Det tar lite tid innan hon börjar följa efter, men hon gör det. Vi får fortsätta träna och belöna henne i små steg. Hicko följer handflatan och kan göra det över flera hinder. Bara belöningen är tillräckligt lockande.

IMG_0004

IMG_0005

IMG_0009

IMG_0012

IMG_0015

IMG_0018

IMG_0034

IMG_9999

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: