Ivanka har också börjat vakta!

Nu har Ivanka varit hos oss lite mer än en månad. Efter tre veckor började hon visa upp sin vakt när det kom någon gåendes nere vid vägen. I början skällde hon bara vid huset och gick inte ner mot staketet eller grinden för att kolla vad det var, det fick Hicko sköta. Sakta men säkert började hon följa efter Hicko och ställde sig bakom honom när det var vakt på gång. Nu står även Ivanka framme med nosen vid grinden/staketet och säger ”kom inte hit, bort med er!” 🙂

Idag kom det några killar som arbetade vid tågspåret. Ivanka visade tydligt att ”är ni inte lite för nära nu”. Även sopgubben dök upp under förmiddagen. En stor sopbil backar upp mot grinden och ut kommer en kille och smäller med soptunnan. Det var lite läskigt. Ivanka valde hon att stanna vid huset och skällde därifrån medans Hicko tog sitt jobb på allvar och såg till att sopgubben gjorde sitt jobb och inget mer. Hicko blir så stolt när han ser att sopbilen kör iväg. 🙂

Hicko har tagit en ny roll i vakten nu när Aji inte finns mer. Innan fick han inte vakta framför Aji, hon skulle alltid stå främst. Nu är det Hicko som ansvarar för gården. Det ska bli intressant att se hur Ivankas vakt utvecklar sig.

IMG_7557

IMG_9504

IMG_9506

IMG_9508

IMG_9509

IMG_9511

IMG_9512

IMG_9515

IMG_9518

IMG_9489

IMG_9492

IMG_8642

IMG_9451

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: