Uppställningsträning!

Just nu fokuserar jag på de små detaljerna i uppställande med Hicko. Samt förbättra min teknik vid förflyttning av hans ben. Hicko är stor och jag av den kortare typen (1,55 cm), så lite klurigt är det. Men som sagt, det gäller bara att hitta ett sätt som passar oss. Vi ska även arbeta vidare på hans flyt i travet.

Det går bättre och bättre för Ivanka vid uppställandet. Med bra motivationsgodis så står hon upp på alla fyra och hon är trygg när jag hanterar henne fysiskt och förflyttar hennes ben. Tröttnar Ivanka sätter hon sig ner. Vi tränar även tandvisning och det är inga problem. Vid nästa utställningsträning i grupp ska Ivanka också få följa med, dels för miljöträning men även se hur hon reagerar av att bli hanterad av någon annan under aktiv utställningsträning tillsammans med en massa andra hundar.

IMG_9272 IMG_9309 IMG_9327 IMG_9347 IMG_9374 IMG_9431

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: