Relationer…

Nu har Ivanka varit här lite mer än en månad. Vi har fått en jättefin relation, likaså Hicko och Ivanka. Dock är vi imponerade av Hickos tålamod. Förutom när Ivanka sover, har han en valp bitandes i svansen eller i benen. Vi ser dock hans glädje i ögonen över sin nya kompis i flocken. Ivanka är så underbar mot Emil och lägger sig ner bredvid när han sitter på golvet/marken och visar sin tillgivenhet, undergivenhet och vill bara mysa med honom.

Däremot arbetar Ivanka och Lurvan aktivt på sin relation. Lurvan tycker att Ivanka är lite för ivrig. Ivanka tycker inte riktigt om att Lurvan är i närheten när hon äter sin mat. Men det går framåt… Inatt sov Lurvan och Ivanka bredvid varandra i soffan. Och i eftermiddags hade de ett väldigt fint möte i trädgården. Ivanka stod stilla och Lurvan kommer fram och strök sig mot henne.

Ivanka är fortfarande ”lite för intresserad” av hönsen. Är vi i närheten så kan hon låta bli att jaga dom, ensamn fixar hon det inte riktigt än. Men det får vi fortsätta arbeta med ett tag till!

IMG_9249

IMG_9276

IMG_9282

IMG_9303

IMG_9440

IMG_9484

IMG_9485

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: