Kosläpp!

Idag promenerade vi till lantbruksskolan, Nils Holgerssongymnasiet för att titta på kosläpp. Eller vårt syfte vara snarare miljöträning för hundarna.  Det var mycket folk , hög musik och folk som pratade i mikrofon. Vi mötte andra hundar, kor, rullstolar, barnvagnar och en massa barn.  Ivanka tyckte först att “detta är lite väl mycket” och ville vända och gå hem. Vi stannade och bara stod stilla så hon fick vänja sig. Så fort Ivanka blir osäker vänder hon sig till Hicko. Efter en stund gick vi vidare och då följe hon med. Kul att se hur snabbt Ivanka vande sig vid denna miljö.

Hicko är lugnet själv han passerar allt och alla utan några bekymmer. Han passerade alla hundmöten utan någon reaktion. Däremot vill han gärna gå fram till korna och grisarna och kolla läget. Jag tappade tillslut räkningen hur många som kom fram och frågade vad han var för ras och tyckte att han var så lugn och fin men stor:)

wpid-20150429_174745 wpid-20150429_175005 wpid-20150429_175122 wpid-20150429_180607

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: