Morgonträning och mys i hagen!

Under Emils förmiddags vila passade vi på att träna lite i hagen. Vi körde korta pass med sitt, ligg och kom. Ivanka börjar bli riktigt duktig och med köttbullar som belöning tycker båda hundarna att det är kul. Vi tränade även turtagning. Hicko vet precis vad som gäller medan Ivanka behöver mer träning. Hon tycker att hon gott kan få Hickos köttbulle. Dock efter ett tag satt hon lugnt kvar och förstod att det lönar sig att vänta på sin tur.

Mitt i träningen fick Hicko syn på någon som passerade vid vägen. På eget initiativ lämnar han hagen för att kolla läget uppe på gården och kommer glatt springandes tillbaka när han är klar med sitt uppdrag. Det är en pyrre det 🙂

IMG_8779 IMG_8787 IMG_8789 IMG_8792 IMG_8793 IMG_8794 IMG_8795 IMG_8802 IMG_8804

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: