Dogparkour Sweden!

I fredags var jag (Jessica) på föreläsning i Kokum fritids lokaler och lyssnade på Dogparkour Sweden. Vi fick lära oss grunderna i dogparkourträning och hur man går vidare till att bygga en hel bana. Vi fick även med oss en massa bra tips och råd hur man tränar säkert, att individanpassa träningen och ett kreativt tänkande kring olika hinder.

Idag har vi haft praktisk träning i Malmö. Jag är både stolt och imponerad över Hickos vilja att träna. Dogparkour är en träningsform som passar honom perfekt. Idag har Hicko lärt sig två nya moment, att backa på plan mark och gå slide på smalt hinder.

Tack Malin och Malin för två fantastiskt givande dagar!

http://dogparkour.se/

IMG_8569

IMG_8570

IMG_8579

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: