Ivanka på veterinärbesiktning!

image

Idag var det tid för Ivankas veterinärbesiktning. När vi kom till djurkliniken i Ystad fick vi samma veterinär som vi hade till Aji. Det värmer alltid lite extra när man blir ihågkommen av veterinären. Tack Caterine Kolander för att än en gång ge ett fint bemötande.

Ivanka fick en fin bedömning av veterinären. Ivanka har en förmåga att slappna av i nya miljöer. Hon var trött och var inte intresserad av att gångträna eller stå upp för ett böjprov. Men blev mer än gärna fysiskt hanterad på golvet och njöt när veterinären kliade henne på magen.

Besiktningen blev utan anmärkning och med kommentaren mycket fin valp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: