Abeni vom Hof Mühlbach

Till helgen kommer flocken här på gården att utökas med en ny familjemedlem. Martin och Jessicas pappa åker till Tyskland för att hämta hem Abeni, en 6 månader gammal Kangal valp(Anatolisk herdehund, fci). Det är en ras vi kikat på en längre tid och vi är oerhört glada och stolta över att uppfödaren Nicole vill låta henne flytta hem till oss. 🙂

Abeni kommer vara en familjemedlem, väktare av gårdens egendom och djur samt få testa om hon gillar att åka på utställning, Hon ser lovande ut och vi ser verkligen fram emot helgen och framtiden tillsammans med henne! Hicko kommer bli överlycklig då man ser att han saknar sällskapet av en annan hund efter Ajis bortgång.

Stort tack till Nicole Skrebutis och Kristina Peez som gjort detta möjligt för oss!

Vi uppdaterar med mer info och bilder på söndag! 🙂

abeni1 abeni2 abeni3abeni4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: