Hos Kennel Joquibaz!

Vi har uppfattat Hicko som låg efter att Aji inte finns hos oss mer. Det är klart att Hicko måste också få sörja att hans bästa vän är borta. I lördags packade vi in hund och barn i bilen och körde till Jessica och Johan så Hicko fick leka lite med tjejerna, syrran Java och mamma Quila. Första fick Hicko träffa deras kattungar och det var inget konstigt med det tyckte han. Dock blev Hicko lite lekig när kattungarna ville busa 🙂 Mamma Quila blev som ung på nytt när hon fick syn på sin son och Hicko levde upp och såg så lycklig ut när han fick umgås med hundar.

Hicko är inte van att vara ensamhund. Först kom han från sin kennel och växte upp med ett gäng pyrrar, sedan kom han hem till Aji och när han är på jobb har han sällskap av Bosse, Uffe och Nellie. Detta var precis vad Hicko behövde, njut av ett gäng bilder!

IMG_4534 IMG_4545 IMG_4547 IMG_4563 IMG_4468 IMG_4475 IMG_4486 IMG_4502 IMG_4506 IMG_4528 IMG_4568 IMG_4572 IMG_4585

En kommentar på “Hos Kennel Joquibaz!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: