Aji finns i våra tankar…

Det är väldigt tomt utan Aji. De första dagarna letade vi efter henne, men hon kom inte. Det kändes som om hon var hos ”morfar” och skulle komma hem dagen efter igen. Men så var det inte… Hon kommer inte tillbaka, men hon finns i våra tankar. Ett sätt att bearbeta saknaden efter henne är att tänka på Aji och allt roligt vi har fått uppleva tillsammans med henne. Hicko var hennes bästa vän. Att Aji skulle kunna tycka om någon annan hund så mycket som hon gjorde med Hicko det trodde vi aldrig. De var så fina tillsammans, de visste var de hade varandra och hade en god och tydlig kommunikation. Skulle Hicko möjligen missuppfatta Aji någon gång, så såg hon till att förklara det en gång till och då lite extra tydligt 😉 De promenerade, lekte, utforska hagen och delade säng tillsammans!

IMG_1830 IMG_1855 IMG_1859

Aji hade även två andra nära hundkompisar, Flatten Kenzo och Staffen Dexter. De lärde känna varandra som små och har följts åt och träffats regelbundet genom åren. Många fina minnen 🙂

Ajis kompisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: