SBHK – Åstorp

På SBHK utställningen i Åstorp blev Hicko andra bästa hane med reservcert. slagen av sin snygga konkurrent Eros som tog hem hela vinsten som BIS 1. Kul att se vår ras Pyrenèerhunden placerad i finalen!

Det var premiär för mig och Hicko tillsammans i ringen igen och det var en underbar känsla att vara tillbaka. Känslan var verkligen på topp och Hicko var pigg och motiverad. Emil sov gott i vagnen och blev helt överlycklig av alla lampor i ridhuset som han upptäckte när han väl vaknade.

IMG_1007

IMG_1011

IMG_1024

IMG_1025

IMG_1029

IMG_1045

IMG_1064

IMG_1066

IMG_1252

IMG_1253

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: