Du är saknad Kitty!

Vår älskade fina Kitty har nu fått somna in. Efter sju år som inomhuskatt fick hon uppleva sina tre sista år med oss på gården.  Kitty har älskat livet som utekatt, att kunna gå omkring fritt på gården och i hagen och fånga en och annan mus. Dock i kombination att få välja att vara inne vid regn och rusk.  Kitty har alltid tyckt om barn och fick äntligen sin egna människobebis, vår Emil. Kitty ville gärna ligga så nära honom det bara gick. Nu har hon det fint i djurhimeln men är oerhört saknad hos oss.

Vi älskar dig Kitty!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: