Livet på gården!

I helgen fick både Martin och jag en känsla av ”åh vad vi trivs med vårt liv”. Den känslan är underbar att känna. Emil han växer så det knakar och är en go och glad kille som håller sina föräldrar vakna om nätterna. Nu i veckan när han fick syn på Hicko log han och skrattade till, så underbart att se.

Vi har fixat och donat här hemma med att röja och Martin har gjort en stor insats av en extra målning på panelen. Utbyggnaden börjar med andra ord ta form. Givetvis har vi sällskap av våra djur var vi än befinner oss. Hagen har verkligen blivit ett paradis för hela familjen. Igår när vi tog en tur dit följde självklart Hicko och Aji med, sen kom Palme och hans damer och även Lurvan 🙂

IMG_0192 IMG_0199 IMG_0605 IMG_0608 IMG_0620 IMG_0648 IMG_0652 IMG_0754 IMG_0815 IMG_0827 IMG_0242

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: