Eslövs internationella hundutställning

Igår var det premiär för första hundutställningen med barn. Det visade sig ganska snabbt att vi inte fick plats i vår bil. Så Emils snälla mormor ställde upp och följde med så vi fick packa in lite grejor i hennes bil.

Det kändes väldigt skönt att kliva in i matterollen för någon timme med att fixa och dona med allt vad det innebär med Hicko inför utställningen. Kroppen börjar sakta men säkert att komma tillbaka efter förlossningen. Dock fick jag lämna över handleruppgiften till Hickos uppfödare Jessica som visade upp honom i ringen. Stort tack för att du ställde upp, igen!

Igår var det fem pyrenèerhundar som var anmälda. Synd att det var så få, dock var det snygga hundar så konkurrensen var hård. Vi som var där får väl sträcka på oss lite då domaren tackade för att hon fick bedöma så fina hundar med bra kvalitet bland pyrenèerhundarna.

Grattis till Katia Bir och Uno Bim. Eros 2:a bästa hane som minsann knep certet och Hicko 3:e bästa hane fick nöja sig med reservcertet 🙂 Med oss hem fick vi en väldigt fin kritik 🙂

”Maskulin hane, utmärkt helhet, kraftfullt huvud, tillräckligt mörka ögon, välpiggmenterad, utmärkt kropp och benstumme, sunda rörelser, bra svans, sporrar u-a, välvisad”

Stort grattis till Bente och Rune som åkte hem till Norge med ett svenskt championat till Boss!

Tack för en trevlig, men lite kylig dag!

Hicko
DSC_0013

Eros
DSC_0022

Uno
DSC_0034

Kom igen Hicko!
DSC_0045

Boss – Dogo canario svensk champion
DSC_0078

Förberedande inför ringen!
DSC_0893

Tandvisning!
DSC_0929

Svansen på topp!
DSC_0969

Heja Hicko
DSC_0975

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: