Djurens reaktion på sin gravida matte!

Försöker tänka tillbaka på hur djuren reagerade på sin matte under graviditeten. Hicko började vakta mer hemma och ville helt plötsligt sova på ovanvåningen och ville ibland sitta väldigt nära sin matte. Då och då fick jag mig en liten “buff” på magen av Hickos nos. Aji har periodvis velat vara väldigt nära mig och vill gärna ligga med huvudet nära magen. Dock har vi inte märkt av någon ökad vakt hos Aji pga graviditeten. Lurvan och Kitty har vi inte märkt något speciellt på. Kitty kom vid några tillfällen och gosade in sig vid magen och troligen tyckte Kitty att magen var en perfekt kudde. Lurvan använde magen till att trampa på och ställa sig upp med framtassarna så hon kunde “stånga” och stryka sig i ansiktet på mig. Honda är den hönan som är mest tillgiven och tycker om att bli kliad. Vid ett tillfälle då jag lyfte upp henne i famnen så lade hon sig direkt vid magen. 🙂

Detta är våra tolkningar och vi vet egentligen inte helt säkert om deras reaktioner och beteenden beror på att jag var gravid!

DSC_0780

DSC_0790

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: