Rasspecialen för Pyrenèerhunden i Norje Boke 2014!

Dagen då vi fick bekräftat att jag var gravid började jag räkna månaderna fram till rasspecialen i Norje boke och insåg att datumet låg lite krisigt nära en eventuell förlossning. Men har hela tiden haft känslan och hoppet med mig att inte missa denna tillställning. Martin och jag var kanske inte helt överrens om att det var det bästa alternativet att åka. Men han kände nog att det är nog bara att göra det för Jessica har bestämt sig för att åka 🙂 När jag vaknade på morgonen var allt lugnt och vi sa till bebisen att hålla sig inne idag också. Allt var förberett… Hicko var badad och fönad och bilen var packad med utställningsgrejor och bb-väskan fick också följa med för säkerhetsskull.

Väl uppe kunde jag njuta i en stol med kameran i handen och bara titta på fina pyrrar under en hel dag. På plats fanns det även en veterinär som fött fram kalvar samt barnmorskor, så vi var i trygga händer under hela dagen om det skulle hända något ha ha ha. Hickos uppfödare Jessica var så snäll och ställde honom i ringen och det gjorde dom finfint! Hicko vann öppenklassen med ck, men blev oplacerad i hanhundsklassen. Hickos syster Java vann tikarnas öppenklass och gjorde en favorit i repris från förra året och tog hem reservcertet!

Jag hade tagit med mig ett par extra skor om jag skulle behöva ta ett varv i ringen av någon anledning. Så blev det minsann… Jag och Hicko deltog i mamma Quilas avelsklass som därmed blev den bästa avelsklassen 🙂 Längtar tills jag kan springa med Hicko i ringen igen…

Årets domare var Pecoult Alain från Frankrike. Stort grattis till Bir – Vi`Skaly`s Ka Ata Killa Qui-Mu och Bim – Vi`Skaly`s Harry Honda!

Stort tack till Hickos uppfödare Joquibaz – Jessica och Johan för all hjälp med Hicko och lån av plats i tält! 🙂

Quilas avelsklass och hennes avkommor. Bästa avelsklassen! 🙂
Bästa avelsklass

Finalvarvet i bästa hanhund!
Bästa hane Harry och Hicko

Kennel Joquibaz, Jessica Person och Hickos syster Java 🙂
DSC_0201

Mamma Quila och hennes son Hicko!
Qiilas avelsklass m Hicko

Jag och Hicko i avelsklassen!
DSC_0344

Hicko tandvisning!
DSC_0951

Varmt och då hamnar tungan på sne 🙂
DSC_0984

🙂
DSC_0987

Hicko öppenklassvinnare med ck!
Hicko och JP öppenklassvinnare

Hicko!
Hicko öppenklass13

Joquibaz Hickory Dickory Dock och handler Jessica Persson!
Hicko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: