Sommar och semester!

Underbara sommar och semester :). Att inte ställa klockan är en del av ledigheten, dock galer tuppen varje morgon när solen går upp klockan 04.30. Det tvåbenta gänget går fritt i trädgården under dagarna nu och nu kommer de även fram på gården och kollar läget. De har hittat ett nytt favoritställe, hundgården. Jag som är så noga med att ta bort ogräs bland singelstenarna, har numera lite svårt för att inta ”plocka ogräspositionen” på marken. Vi funderade på att anlita en trädgårdsmästare, men det behövs inte för det fixar hönsen.

Jag trodde inte att jag skulle tycka att det var så mysigt att ha höns, jag var helt ärligt rätt skeptisk från början. Men nu ångrar jag mig inte det minsta, det är så mysigt att bara sitta i en solstol och titta på dom. Tack vara att vi har socialiserat dom med både oss och djuren så kommer dom fram till oss och vill ha sällskap. Dock gillar inte riktigt Aji när hönsen går in i hallonbuskarna för det är hennes, så det så! Då går hon dit och fasar bort dom :)Kitty är helt oberörd av hönsen och tycker det är helt ok att dom går runt och strosar på gården 🙂

Arbetsfördelningen är lite ojämn för tillfälligt, men det har visserligen sin förklaring 🙂 Vad skulle jag gjort utan Martin som fixar och donar med hus, hem och djur. Utbyggnaden av huset börjar ta fart trots försening i planeringen, men det var väntat. Betongplattan är gjuten vilket uppskattas väldigt mycket av hundarna. Där kan man hoppa och upp och ner och busa och även sova när det är varmt ute. Men framförallt är det en bra vaktplats, då hundarna kommer lite högre upp och har bättre koll.

Nu när det är så varmt blir det promenader med hundarna tidigt på morgonen eller sent på kvällen och ska jag med blir det dessutom en långsam promenad. Både Martin och hundarna tycker att jag går på tok för sakta 🙂 Hagen är till stor nytta nu där hundarna kan få springa om kring och bara va och göra vad de vill.

I veckan fick vi äntligen till en träff med fotograf Maria Glawe för gravidfotografering och självklart skulle alla djuren också vara med 🙂 Nu vänta vi med spänning på ett gäng fina bilder! Tack Mia för en underbar fotografering med känsla av värme och kärlek till oss och vår flock!

I väntan på vår bebis ser vi till att tillbringa mycket tid på stranden, man vet aldrig när det blir det sista doppet för i år 🙂

Gravid i 9:e månaden
DSC_0446

Här tillbringar vi mycket tid…
DSC_0636

Svalt och skönt i skuggan!
DSC_0503

Trädgårdsmästarna!
DSC_0507

Arbetsledaren Stalin 🙂
DSC_0511

Hicko letar sorkar!
DSC_0518

Hicko
DSC_0527

Joquibaz Hickory Dickory Dock!
DSC_0534

Spanaren!
DSC_0537

Tjohoooo!!!
DSC_0545

Bus i blicken!
DSC_0548

Bus i hagen!
DSC_0561

”Nu tar jag dig Hicko”
DSC_0571

Hönsen och hundarna delar vattenskål. Här tar sig Hedvig en liten slurk:)
DSC_0586

På språng…
DSC_0611

Gänget!
DSC_0617

Trädgårdsmästarna har dålig koll på vad som är ogräs och blommor 🙂
DSC_0623

Kitty njuter i Hickos håla som han så fint har fixat till bland singelstenarna 🙂
DSC_0714

Nya vaktplatsen!
DSC_0724

Den bästa platsen tycker Aji!
DSC_0726

Aji spana på skatorna som sitter på taket!
DSC_0729

Monoceros Ariadne
DSC_0732

Hicko
DSC_0734

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: