Västra hamnen…

Idag var det min och Hickos sista arbetsdag på Hundhuset på väldigt länge. Denna dag tillbringade vi i västra hamnen tillsammans med min ersättare Bettan och hennes hund Nellie. Vi startade med en lunch på gräset i skuggan och sedan promenerade vi längs med bryggorna. Båda hundarna klarade detta fint, det var mycket folk i rörelse samt flera hundar i möte.

Till slut fick Hicko sig en utmaning då vi kom fram till en fontän. Nellies första tanke var ”jag vill bada” och Bettan hann precis få av sig skorna och i vattnen och plaska runt. Hicko däremot stannade upp och började fundera på vad Nellie höll på med… ”Hmmm, går jag i det vattnet blir jag ju blöt” 🙂 Efter en stund såg man att Hicko sökte kontakt med Nellie och han började bli sugen på att gå i men vågade inte riktigt. Jag tog av mig skorna och gick i och tillslut följde Hicko efter, han tyckte nog att det var rätt skönt ändå när han väl kom i vattnet 🙂

Tack Bettan för en jättemysig dag och ett bra avslut inför en lång ledighet! 🙂

Lunch i skuggan.
IMG_0651

Nellie vill ligga nära Hicko.
IMG_0652

Hicko tramsar och vill ligga nära och mysa.
IMG_0654

Nellie myser in sig i Hickos päls 🙂
IMG_0655

Arbetskollegorna Hicko och Nellie
IMG_0656

Hicko ligger och spanar utanför restaurangen!
IMG_0663

Vatten – Nellie vill bada!
IMG_0665

Hjälp mig Nellie, jag vågar inte riktigt! 🙂
IMG_0671

Ett, två och tre och i vattnet.
IMG_0674

Det var rätt skönt ändå
IMG_0677

Gå inte nära, då kan man bli våt!!!
IMG_0678

Tjohoooo, ah det var väl inget säger Nellie som älskar att bada!
IMG_0681

Nu tar Martin, jag och min babybula semester ett tag innan det är dags för en ny fas i vårt liv. Då det nämligen börjar närma sig att möta vårt mirakel som rör sig inne i min mage. Nu ska vi först njuta av sol och bad och känslan att vara ledig 🙂

DSC_0884

DSC_0889

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: