Nya kycklingar till flocken!

De minsta kycklingarna, en Australorp och två spättade Brahma som nu är åtta veckor gamla,har fått flytta ut i hönshuset tillsammans med de övriga i gänget. Först fick de bo i Hickos utställningsbur några dagar för att de skulle vänja sig vid varandra. Idag har de minsta fått komma ut och de var väl inte helt hjärtligt välkomna in i flocken. Det var en rätt så hård stämning till en början, men efter en stund lugnade dom ner sig. Nu ska de hitta sin rangordning och helt enkelt acceptera de nya gästerna som en del av flocken.

Både Hicko och Aji reagerade direkt när dom såg de nya kycklingarna gå omkring i hönsgården. Det är intressant att de kunde urskilja nykomlingarna ur flocken och det visar att hundarna har koll på vilka som tillhör det tvåbenta gänget.

DSC_0852

DSC_0856

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: