Kitty 10 år!

Idag fyller Kitty 10 år och det har hon firat med att vara ute i solen hela dagen. Det måste vara underbart för en katt som har levt inne i en lägenhet de första 7 åren och sedan få möjlighet till ett liv på landet. Nu när det är sommar vill hon ut hela tiden, dock håller hon sig runt huset och ibland tar hon sig en tur ut i hagen. Nu är det snart tid för lite extra gott till kvällsfika för Kitty och på menyn står det Sticks 🙂

Grattis på födelsedagen vår fina Kittykatt 🙂

DSC_0821

DSC_0824

IMG_0663

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: