Danska rasspecialen

Förra helgen följde Hicko med sin uppfödare Jessica och Johan på husvagnssemester till den Danska rasspecialen som dömdes av Elena Vespa. Mitt i all utbyggnad av huset följde telefonerna med oss under hela dagen i väntan på att få höra resultatet från utställningen. Första beskedet vi fick var att Hicko blev klassvinnare, nästa var bästa hane och några timmar senare ringde dom och berättade att Hicko blev BIM. Vi var så glada och stolta här hemma, helt fantastiskt 🙂 Dessutom hade danskarna utöver själva rasspecialen några interna tävlingar. Hicko blev dagens vinnare för bästa rörelser och BIS 3 av alla Pyrenèerhundarna. Detta firade vi med pizza och bubbel i glaset 🙂

Bilderna är tagna av Elena Vespa och uppfödare Johan Olsson, kennel Joquibaz.

BIR Exquise Belle Aurora Des Brumes de La Comtee, BIM Joquibaz Hickory Dickory Dock
Bir och Hicko Bim 2

Lördagen BIR Exquise Belle Aurora Des Brumes de La Comtee, BIM Joquibaz Hickory Dickory Dock
Bir och Hicko Bim

Hicko bästa hane och domaren Elena Vespa
Bässta hane med Elena Vespa 2

Bästa hane 3

Hicko bästa hane och domaren Elena Vespa
Bästa hane med Elena Vespa

Finalen i bästa hane
Hicko bästa hane 2

Hicko bästa hande och handler Jessica Persson, kennel Joquibaz
Hicko Bästa hane

På söndagen var det dags för utställning igen och dagens domare var Brigitte Thilemann. Vi satt precis som dagen innan med telefonen i handen och väntade förväntansfullt här hemma. Tillslut ringde det och vi fick det bästa beskedet att syskonen Joquibaz tog hem vinsten för BIR och BIM. Stort grattis till Jessica och Johan för en fantastisk helg och fina resultat. Tack för att ni ville ha med våran prins Hicko 🙂

BIR Joquibaz Hickory Dickory Dock, BIM Joquibaz Miss Goody Two Shoes
Dag 2 Hicko bir Java Bim

Gå gärna in på Nyhetssidan på kennel Joquibaz:
http://joquibaz.se/nyheter.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: