Saknad…

I helgen har Hicko varit på Pyreneerhundens rasspecial i Danmark tillsammans med hans uppfödare kennel Joquibaz, Jessica, Johan och Java. Både Hicko och Java åkte hem med fina resultat, mer om detta kommer i ett annat inlägg.

Det är första gången som vi lämnar bort Hicko och det kändes så tomt här hemma. Vi konstaterade att ha en hund är för lite :). Den som saknade Hicko mest var nog Aji. Hon har varit lite dämpad och mer eller mindre väntat på att han ska komma hem. När väl Hicko kom hem hann han knappt av bilen förrän Aji ville börja leka. Men då skulle Hicko först springa ett varv runt huset och lukta av samt inspektera bygget som är igång. Sen blev det ett race i hagen 🙂 Det var helt underbart att se Aji och Hicko tillsammans igen.

Aji har sovit uppe hos oss under helgen, men denna natten stannade hon kvar nere hos Hicko hela natten 🙂

DSC_0600

DSC_0602

DSC_0610

DSC_0624

DSC_0636

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: