Miljö och socialiseringsträning – kycklingar och hundar!

Aji och Hicko har fått träffa kycklingarna i deras trälåda som står i tvättstugan. Hickos reaktion var typ ”jaha, har ni flyttat hit det var ju trevligt” sedan gick han igen. Aji ville först inte gå ut till kycklingarna när vi precis fick hem dom. Vi tror att hon reagerade på det ynkliga pip-ljudet som hon hörde från lådan. Men efter ett tag så följde hon helt plötsligt med ut och tittade på dom.

Idag fick Sussex ”ungdomarna” 6 veckor gamla komma ut i hönsgården för andra gången. Hundarna fick stanna utanför hönsgården och titta på kycklingarna när dom sprang omkring i gräset. Aji satt utanför nästan hela tiden medans Hicko kom och gick under tiden. Det lär bli mer socialisering mellan kycklingarna och hundarna, målet är att alla ska kunna vara ute i trädgården tillsammans.

Vi passade på att städa till kycklingarna och lämnade dom för lite ensamhetsträning i hönsgården med en Dogo canario som låg troget utanför grinden hela tiden och höll koll på dom. Aji har fått en ny uppgift att vakta 🙂

DSC_0806

DSC_0809

DSC_0834

DSC_0853

DSC_0860

DSC_0884

DSC_0886

DSC_0892

DSC_0898

DSC_0913

DSC_0958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: