Öppethus på Hundens utbildningsakademi i ystad…

Idag var jag och min kollega Matilda på öppethus på Hundens utbildningsakademi. Givetvis var hundarna också med☺ Matilda fick en introduktion i rallylydnad och fick testa banan med både Uffe och Bosse. Jag fastnade såklart hos hundfysioterapeuten där Hicko fick en genomgång av sin rygg. Inga problem och fint musklad blev resultatet.

Hundens utbildningsakademi håller på att utforma en utbildning till hundfysioterapi som troligtvis kommer att starta 2015. Samt en massagekurs för hemmabruk kommer troligen att starta i år. Mer information om detta kommer på deras hemsida http://www.hundisverige.se

Därefter lyssnade vi på en föreläsning om Hunden – en egoistisk opportunist. Här togs bla upp lite kring hundens inlärningsteorier, vilket var mycket intressant.

Vi passade sedan på att avsluta eftermiddagen med ett träningspass för hundarna på löparbandet. Uffe och Hicko behöver lite mer träning för att få till tekniken i gångträning på löparbandet. Lille Bosse han gick upp för löparbanadet som om ”detta är väl inget svårt”. Han fick visa ”smågrabbarna” hur det ska se ut när man går på ett löparband☺

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: