SBHK-utställning i Karlstad!

Dag nummer två i Karlstad var det SBHK-utställning och dagen bjöd på alla regnbågens färger i bedömning. Domaren Maret Kärdi hade tydligen någon veterinärkompetens och var stenhård i sin bedömning och hur hon ville ha det. Vi kan skryta med att Hicko blev även klassvinnare idag fast med färgen blå-very good 🙂 Kritiken var på tyska men det vi har kunnat tyda var att hon var inte nöjd med hans bakdelsvinklar, att de var för stela. Men var annars nöjd med hans rörelser vilket glädjer mig. Hicko har ju varit lite trög att få igång travet och har fått kritik för att han behöver mer driv i sina rörelser. Träning, utveckling och mognad i kroppen har gett resultat 🙂

Stort grattis till dagens BIR och dessutom BIS 1 till Ströndafjorden´s Edle Rex ägare Sigrid Undheim och till dagen BIM Islanddogs La Cenerentola ägare Arita Werkelin. Bilder på dessa hundar finns under föregående inlägg.

DSC_0044

DSC_0662

DSC_0679

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: