Rasspecialen i Karlstad

Påsken har vi firat i Karlstad med hunduställning på rasspecialen, hotellfrukost och god mat och dryck. När vi kom till hotellet (Scandic Klarälven) sa personalen välkomna hit och ”oj vad stor och fin han är”. Väl uppe på rummet hade de lagt in en mini biabädd som självklart Hicko skulle testa på natten. Gör man sig riktigt lite som får man plats var som, sötaste stora hund:)Stort tack för ett trevligt bemötande! Stort tack till ”mormor” och ”morfar” som har passat Aji hela helgen. Tack för att ni finns det betyder oerhört mycket både för oss och Aji som dessutom ärlskar sin ”mormor” och ”morfar” 🙂

Dagen efter mötte vi upp Kennel Joquibaz i restaurangen och åt en god frukost. Det visade sig att både Martin och Johan gillar att bygga mackorna på höjden och sedan gapa stort och njuta av en massa olika pålägg 🙂 Därefter in i bilen och till rasspecialen som PYS (rasklubben) hade fixat så fint. Stämningen var på topp och det var verkligen kul att träffa alla igen. Sist så många var på samma plats var på Norje boke. Dock var inte all här idag men vi lyckades få ihop ca 39 hundar. Hicko vann öppenklassen med ck men blev oplacerad i finalen bland bästa hane. Jag är nöjd med vår insats i ringen, Hicko var motiverad och hade ett bra driv och jag tror att jag tänkte på de flesta detaljerna. Dock glömde jag nog att andas och jag kände av nervositeten i kroppen. Men jag och min babybula på magen tog oss runt i ringen utan att svimma 🙂

Stort grattis till BIR-valp Vi´skaly´s Just Say Boo och BIM-Valp Vi´skaly´s Lil´Pum´Kin och till dagens BIR Vi´skaly´s Ka Ata Killa Qui-Mu och BIM Bam-Bellas Incredible Igor. Domare Gina Ekström Persson uttryckte att hon var nöjd med dagens hundar och vi höll en god kvalite bland Pyreneérhundarna i Sverige. Det är alltid kul att höra på en rasspecial!!! Man blir dessutom stolt över att äga just en hund av denna ras.

På kvällen avslutade vi med en god middag på hotellet tillsammans med Jessica och Johan. Tack alla för en trevlig helg och ett bra arrangemang och lite extra beröm till den inkallande ringsekreteraren Johanna som skötte sitt jobb utmärkt! Jag hoppas verkligen att vi ses igen till Norje boke. Vi får väl se helt enkelt hur det blir, men jag har svårt att få in i min gravida skalle att vi Kanske inte kan närvara. En gång Norje boke, alltid Norje boke 🙂

Joquibaz Miss Goddy Two Shoes – Hickos syster
DSC_0342

Vi´skaly´s Stage Driver
DSC_0044

Vi´skaly´s A Fistful Of fun
DSC_0084

Islandogs La Cenerentola
DSC_0138

Vi´skaly´s Easy Breezy Beautiful
DSC_0160

Hicko en slagen hjälte!
DSC_0285

Vi´skaly´s Ka Ata Killa Qui-Mu
DSC_0389

BIR Vi´skaly´s Ka Ata Killa Qui-Mu och BIM Bam-Bellas Incredible Igor
DSC_0431

Stort tack till Kennel Joquibaz och Jessica för all hjälp med utställningsträning med olika tips och råd!
DSC_0586

Fint påskarrangemang på rasspecialen! Tack PYS för en härlig dag med bra stämning i lokalen!
DSC_0588

Utsikten från hotellrummet!
DSC_0618

Perfekt utsiktsplats
DSC_0622

Ölpaus i solen efter utställningen utanför hotelet!
DSC_0625

DSC_0649

BIR-valp Vi´skaly´s Just Say Boo och BIM-Valp Vi´skaly´s Lil´Pum´Kin
DSC_0652

Vi´skaly´s Dust Devil
DSC_0689

Joquibaz Hockory Dickory Dock
DSC_0837

Glädje i ringen och svansen på topp!
DSC_0857

Vi´skaly´s Fairly Nuts
DSC_0883

DSC_0905

Ströndafjorden´s Edle Rex
Rex

Joquibaz Hickory Dickory Dock och Ströndafjorden´s Edle Rex i bakgrunden.
DSC_0914

Vi´skaly´s Kalle Kawasaki
Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: