Den blå dagen…

Idag fick Hicko smaka på sitt första very good och han var lika glad och nöjd för det och det är ju det viktgaste ;)Vi hade en bra känsla i ringen och svansen var på topp. Han har iaf fått ett bättre driv i sitt trav och motivationen för att visa upp sig i ringen har ökat. Härligt att känna detta samarbete tillsammans med Hicko 🙂 Hicko var inte ensam om att få very good, så vi var alla glada att vi lyckades få till ett Bir och Bim. Stort grattis till Pernilla med Bir till Uno, Bim till Katia och ett valp-bim till Amy och vidare grattis till Ulf som knep hem valp-bir till Devil! En trevlig dag med bra stämning och det bästa är att vi ses snart igen… Rasspecialen nästa!

Även ett stort grattis till Rune och Bente som tog hem ett Bir i Dogo Canarioringen tillsammans med Boss. Det värmer i hjärtat när man ser en sådan snygg Dogo Canario 🙂

DSC_0366image

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: