Höga benlyft och bowling på schemat!

I Hickos arbete som social tjänstehund utgår alltid aktiviteten utifrån tredje persons personliga mål. Sedan anpassas aktiviteten efter personens intresse, behov och förutsättningar. I aktiviteten hinderbana får Hicko träna på höga benlyft och koordination samt sitta kvar och vänta på instruktioner på avstånd från tredje person. Vi avslutade med ”hundbowling” och här får Hicko miljöträning och en ökad självkänsla genom att våga ta godbitarna som finns mellan käglorna samtidigt som dom trillar omkull.

IMG_0607

IMG_0608

IMG_0609

IMG_0610

IMG_0612

IMG_0613

IMG_0615

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: