Gengep inför årets julshow!

Idag var det genrep inför årets julshow på jobb. Jultomten blir sjuk och då går Hicko in som doktorns assistent och bär alla läkarinstrument i sin klövjeväska. Sedan träder han in som ren tillsammans med sin renförare och drar sin skrinda med alla julklappar i och tomtenisse Bosse. Efteråt fick alla tjugo barnen komma fram och klappa hundarna 🙂 Ett litet smakprov inför den riktiga julshown på fredag!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: