Pildammarna!

Pildammsparken i Malmö är det perfekta stället att träna hundens koordination, styrka, balans och stabilitet. Här finns trappor, backar, stenar och stockar som man kan använda. Om man viker av från gångstigen ligger det en massa löv på marken som ger ett annat underlag och hunden får använda höga tasslyft när man går runt bland buskar och grenar som ligger lite över allt. Dessutom är det en bra miljöträning då man möter joggare, barnvagnar, barn som springer, hundmöten, ankor och gäss som går omkring eller tar sig en simtur i dammen.

20131024_111752

20131024_112718

20131028_153031

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: