Växjö internationell hundutställning!

Idag har vi varit i Växjö på hundutställning. Det var lika trevligt som alltid att träffa Pyrregänget. Stämningen var på topp trots en del nervositet. Jag gillar Växjös hundutställning, det är hyfsat bra med utrymme och som sagt att stämningen är alltid på topp där. Men av någon anledning är jag alltid lika nervös på just denna utställningen, ingen aning om varför men så är det tydligen bara 🙂

Idag kändes det bra inne i ringen. Jag hade med mig reflektionerna från förra utställningen, just att ta den tid jag behöver, stressa inte inne i ringen och andas. Efter lite analyserande från dagen film och bilder, får jag väl ge mig en klapp på axeln att i det stora hela fixade vi det rätt bra, några småtabbar som jag får slipa på. Hicko blev 3:e bästa hane med reserv cert och reserv-CACIB.

Grattis till Uno BIR och Vicky BIM!

Tack till Ajis bästa ”mormor” som har varit här och hållit henne sällskap. Kvalitetstid med ”mormor tycker Aji är finfint, ligga nära och mysa i soffan när det regnar ute 🙂

DSC_0664

DSC_0691

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: