Promenad på fältet!

Igår sov Aji över hos sin ”morfar”, de hade gått en promenad sedan myst i soffan och tittat på tv. Pappa berättade att han vaknade i morse av att han var nära på att trilla av sängen, då visade det sig att han hade fått sällskap av Aji. Aji tar inte hänsyn till den hon delar säng med, utan tar den plats hon behöver 🙂

När Aji kom hem blev Hicko överlycklig av att se henne. Aji tyckte dock att han var lite väl uppe i varv och reste ragg längs ryggen och Hicko vänder bort och går iväg, tydlig kommunikation! Efter lite vila inne passade vi på att ta en promenad på det nyplöjda fältet, hundarna fick en fin träning och likaså vi. Sedan avslutade vi med bus i hagen 🙂

DSC_0252

DSC_0371

DSC_0373

DSC_0377

DSC_0380

DSC_0392

DSC_0395

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: