Utställning i Åstorp SBHK!

Hicko var på sitt andra besök hos sjukgymnasten Marie i onsdags. Vår träning har gett resultat och Hicko har bättre kontroll på sin kropp när han går i den vattenfyllda treadmillen. Nu ska vi träna vidare på egen hand och återkomma om någon månad för vidare utvärdering.

Idag blev Hicko 4:e bästa hane på SBHK utställning i Åstorp. Domaren var väldigt snabb med bedömningen och jag kände mig stressad och kom av mig kring vissa detaljer i uppställandet. Jag glömde bort att ”ta den tid du behöver” och tänkte bara ”stå still och lyft på huvudet” 🙂 Hicko hade upptäckt trevliga dofter i gräsmattan. Känslan som uppstod idag får jag får ta med mig och ha det med i utställningsträningen. Det lär ju inte vara sista gången som känslan av stress uppstår i ringen, men det gäller bara att hitta verktygen för att hantera den! Dock lyckades vi får till en placering iaf, hurra för det!

Lite bilder på Hicko och andra Pyrrar som var med idag. Tack för en supertrevlig dag med mycket skratt!

DSC_0705

DSC_0718

DSC_0724

DSC_0726

DSC_0728

DSC_0731

DSC_0746

DSC_0753

DSC_0768

DSC_0788

DSC_0809

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: